» Flyttat till nattstad!

Jag tycker verkligen inte om blogg.se, eller jo de gör jag, men själv tycker jag att nattstad är mycket bättre. 
Så jag har flyttat bloggen dit!
 
Så gå in och checka läget där och fortsätt följ mig, pussar 
 
http://www.nattstad.se/evelinaaxner

» Kärlek

Saknar min gos hund, han bor ju hos mamma så när jag är hos pappa så dör jag av ensamhet haha. Man hör inte hans små tassar på golvet, ingen pipleksak som låter och ingen liten lurvig sak runt halsen på mig. 
Han är bäst, helt otroligt va han kan få mig att slappna av när jag har det jobbigt eller stressigt!





» Bästa appen!

Haha jag har verkligen hittat bästa appen. Du gör en avatar som är du, sen kan du välja vänner som redan gjort en eller skapa en kompis. Efter de gör du roliga scener med din kompisar.

Har suttit och gjort pappa och gjorde några som är så vi! 






» Dagens låt

 

» Skt

Trodde att den här dagen skulle bli bättre men den blev bara sämre,
 
fick iallafall träffa bästa Ellie på stan, vi shoppade och jag åt kinamat med papsen.
 
Imorgon hoppas jag på det bästa, hoppas på att jag förblir lycklig. Det kan gå skit bra eller så går det åt helvete..hoppas bara på att du stannar. 
 
 

» Less

Hej vänner,
idag är jag less på allt. Ska snart till stan och vara med mina vänner som alltid gör mig glad!
 
Skriver imorgon när jag har mer ork, pussar

» Fredag!

Hola amigos
Idag är det fredag! Väntar på Mathias, vi ska fika eftersom att vi har vart tillsammans i 2 månader idag. Hihi mys

Sen ska jag dra till Mimmi och ha lite kul med folk. Bättre än att inte göra någonting. Har bara suttit hemma och inte gjort ett skit, så de känns skönt att jag har något att göra :) 





» Dötrött

Idag har jag inte ens gått ut, bara legat hemma och inte gjort ett skit. Ganska skönt faktiskt, fick vakna upp bredvid min finaste kille iaf! 





» Sjuk idag

Hatar att vara hemma från skolan, fast det är skönt. Man har inget att göra alls, har redan tröttnat på datan och tvn...






» Ge mig vinter!

Jag längtar faktiskt till vintern! Åka till Åre och åka skidor, dricka varm choklad, åka pulka, skridskor och ha på mig varma mysiga kläder. 

Älskar verkligen den här bilden. Den outfiten är den jag brukar ha mysiga kvällar. Stickade långa tröjor och långa lurviga strumpor. 



» Spa behandling!

Hejsan, just nu är jag på spa ingellie och har nyss fått en ansiktsbehandling. Hur skönt som helst, ansiktet känns redan fräschare! Deras ansiktsmask är helt underbar, man verkligen känner pulsen i hela ansiktet och man blir helt illröd i ansiktet efter. Men sen är man fin och len som en babyrumpa!

Glöm inte att gå in och gilla deras Facebook sida där dom heter Spa Ingellie, och gå in på deras webbsajt och boka en billig underbar behandling. ingellie.se, har länkat deras sida uppe i menyn här.






» Pluggdag

Hej läsare!
Idag mår jag toppen, vet inte vad det är men jag är bara allmänt glad. Det är så härligt att känna den känslan när man har mått så dåligt i en lång tid!

Idag började skolan igen, slutade 11.30 så det var inte så farligt. Fick tillbaka mitt prov på matten idag och jag fick ett C! Så himla stolt över mig själv, aldrig fått ett C på matten. Så nu känner man sig smart haha. 
Snart ska jag plugga, plugga och plugga.. Ska bli ännu smartare ;)





» Dagens låt

 

» Skit dag

Hejhej,
Idag har jag bara legat i sängen och inte gjort ett skit. Inte ens gått ut och fått luft, men de ska jag få snart.

Idag fyller morfar år, så vi ska ut till skogen och fira honom! 

Inatt så sov killen min hos mig, och då fick jag en present han har köpt till mig. Hur gulligt som helst, det är 2 halsband med brutna hjärtan som passar ihop. Så han har ett och jag har det andra. Världens bästa pojkvän. 





» Ladies night!

Heeelt otroligt va jag är glad att jag gick på detta. Speciellt när man va lite VIP bjuden. Fick sitta i en loge, äta trerätters middag och dricka bubbel. Så himla gott.

De bästa va snygga artisterna och deras röster. Absolut inte den sista gången jag går på detta!









» Halloween

Igår var jag i Sandviken med härligt folk och fira halloween. Hade de super kul. Ellie va en polis och jag var hennes fånge, båda hade läskiga linser, skit kul.

Sen åkte jag hem och sov hos älsklingen min, de behövdes verkligen.
Snart ska jag till ladies night med mamma, slänger upp bilder från de ikväll!